Menet közben törte be a másik autó lámpáját

Szemtanúkat keresünk
Szemtanúkat keresünk - © Fotó: Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság
Debrecen – A Debreceni Rendőrkapitányság 09010/6612/2013. bü. számon eljárást folytat garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. Balázs ellen, melyben a nyomozóhatóság szemtanúk jelentkezését várja.


A rendelkezésre álló adatok szerint egy nő 2013. december 20-án 7 óra 40 perc körüli időben Debrecenben a Torma István utcáról akart kikanyarodni a Luther utcára Fiat típusú személygépkocsijával. A mögötte haladó BMW típusú személyautó sofőrje türelmetlen volt, nem bírta kivárni, míg a nő kikanyarodik, ezért a gépjárművéből kiszállt és a sértettet szidalmazni kezdte. Ezt követően a 37 éves férfi visszaült a járművébe, majd menet közben kinyúlt az autójából és ráütött a nő személygépjárműjére, melynek következtében betört a bal oldali hátsó lámpa. A bűncselekményt látta egy férfi, aki kiszállt az általa vezetett Volkswagen Transit típusú autóból, majd odament az asszonyhoz és közölte, hogy felírta az agresszív férfi rendszámát. Az esetről történt bejelentést követően a rendőrök azonosították és felkutatták a debreceni lakost, akit elfogtak és a kapitányságra előállítottak. A nyomozók K. Balázst gyanúsítottként kihallgatták.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri a Volkswagen Transit sofőrjét, illetve azokat akik a cselekményt látták vagy azzal kapcsolatban érdemleges információval rendelkeznek, hogy jelentkezzenek – személyesen – a Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán vagy hívják telefonon a 06-52/516-400/25-86 melléket vagy a nap 24 órájában elérhető 06-52/ 457-040 számot, illetve névtelenségük megőrzése mellett tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –