Magyarország

2018.11.30. 17:55

360 fokos videó: a királynő-jelöltek próbája

Debrecen - A Debrecenben újdonságnak számító eseményen több ország képviselteti magát.

Debrecen - A Debrecenben újdonságnak számító eseményen több ország képviselteti magát.

A nemzetközi tehetségkutatóval egybekötött szépségverseny első próbájára látogattunk el, ahol betekintést kaptunk hogyan néz fog kinézni a White Circus Night elnevezésű nagyszabású rendezvény szombat este. A lányok már nagyon izgatottak, akik három szettben lépnek porondra: utcai öltözetben, saját nemzeti viseletükben és koktélruhában.

Videó: Hajdu Ágnes

– A szombat este akrobatikus cirkuszi produkciókkal indul, majd érkeznek a tehetségkutató résztvevői és a nemzetközi szépségverseny királynő-jelöltjei. Az eredményhirdetés után – nagyjából olyan éjféltől – pedig kiengedjük a gőzt és egy after party veszi kezdetét – mesélte izgatottan Tóth Valentina, a szépségverseny főszervezője.

Az indulók:

Joanne Akwaeke (21) Nigéria

Enkhzul Sergelen (22) Mongólia

Li WeiRong (21) Kína

Tanya Kushwahaa (19) India

Mwende Musembi (21) Kenya

Sajtos Bettina (18) Magyarország

Lőrinc Vivien (25) Magyarország

Maytal Atia (28) Izrael

Ola Ali Mallawi (26) Szaúd-Arábia

Tabasom Irani (25) Irán


Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera háta mögött! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!


[related-post post_id="4065615"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!