Magyarország

2018.02.13. 14:12

Scooter a Campuson! Scooter a Campuson?

Debrecen - Ismét fergeteges buli készülődhet a Nagyerdőn.

Debrecen - Ismét fergeteges buli készülődhet a Nagyerdőn.

A tavalyi évhez hasonlóan, a 90-es évek újabb gigasztárja szórakoztathatja a fesztiválváros közönségét, ugyanis meg nem erősített hírek szerint Debrecen is a 100% Scooter - 25 Years Wild & Wicked turné állomásai között szerepel.

A scootertechno.com weboldal az elmúlt napokban még elérhető jegyeket is kínált a Campus Fesztivál ezen eseményére – igaz, ez a lehetőség mára már nem elérhető az oldalon. Ennek valószínűleg az az oka, hogy az együttes június 9-én Budapesten koncertezik, s vélhetően ezen dátum előtt más, magyarországi koncert bejelentése szerződésben tiltott.

Move Your Ass!

A hír hallatán a 30+-os korosztály szíve biztosan megdobban, hisz ki ne emlékezne a Scooter együttes debütáló lemezének, az „...and the Beat Goes On!” című lemeznek slágereire, a Hyper Hyperre vagy a Move Your Ass! című nótákra, amelyekre egy ország diszkóinak népes közönsége csápolt.

Nincs bejelentés

A Hajdú-bihari Napló a felröppent hírek kapcsán megkereste Miklósvölgyi Pétert, a Campus Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatóját, a Campus Fesztivál fesztiváligazgatóját, aki kérdésünkre elmondta, több fellépővel kötött szerződés sem teszi lehetővé, hogy bizonyos határidő előtt bejelentést tegyenek, a szóban forgó előadó kapcsán pedig nem kíván nyilatkozni. Hozzáfűzte, ahogy a korábbi években is, folyamatosan tájékoztatják az érdeklődőket, a közeljövőben már készülnek is az első hivatalos bejelentéssel. Amint ez megtörténik, a részletekről természetesen a Napló is beszámol.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!