Magyarország

2016.12.19. 11:26

Balesetek az M3-ason - Közös imával fohászkodtak az oldalára borult busz utasai

Mezőkeresztes, Debrecen - Négyen meghaltak a szombat éjszakai tömegszerencsétlenségben az M3-as úton.

Mezőkeresztes, Debrecen - Négyen meghaltak a szombat éjszakai tömegszerencsétlenségben az M3-as úton.

Megcsúsztunk az úton, irányt változtattunk, nekicsapódtunk egy személyautónak, majd a korlátnak csapódva eldőlt a buszunk

– így emlékezett vissza a szombat éjjeli busz­tragédiára egy túlélő a Facebookon. Mint írta: „Miután mind kikászálódtunk a buszból, közös imával fordultunk Istenhez, hogy mentse meg a sebesülteket… Mérhetetlen hálával tartozunk Istennek a gondviseléséért, amiért megtartott minket, és az emberek nagy részét, viszont a három ember halála borzasztó fájdalommal tölt el”.

A túlélő arról is beszámolt, a busz sofőrjének és több utasnak is óriási lélekjelenléte volt, mentették az embereket, annak ellenére, hogy a jármű bármikor kigyulladhatott volna. „Kirúgták a busz szélvédőit, így ott ki tudtak mászni az emberek. Az utasok közül többen is kitörték az oldalsó ablakot, amely akkor már az ég felé nézett, és ott húzták ki az embereket. Kirúgták a tetőablakokat is, így ott is tudtak kifelé mászni a sérültek” – sorolja.

A tragédiában érintett családoknak kártérítési előleget fizet a debreceni Grand Tours utazási iroda.

HBN



Mezőkövesd - Az M3-son felborult buszon nyolcvanegyen utaztak, hárman meghaltak. Egy fiatal pár a busz felső szintjén utazott.

Balesetek az M3-ason - Négyre emelkedett a halálos áldozatok száma

Budapest/Miskolc - Négyre emelkedett az M3-as autópályán szombat éjjel történt buszbaleset halálos áldozatainak száma - számolt be az M1 aktuális csatorna hétfő reggel.

Balesetek az M3-ason - Kártérítési előleget fizet az utazási iroda

Debrecen - Kártérítési előleget fizet a tragédiában érintett családoknak a debreceni Grand Tours utazási iroda, amelynek autóbusza szombaton éjszaka balesetben felborult az M3-as autópályán - közölte az iroda Facebook-oldalán vasárnap késő este. Az M3-as autópályán Mezőkeresztes és Mezőkövesd között történt balesetben hárman meghaltak, több tucatnyian pedig megsérültek.

Balesetek az M3-ason - Két sérült is életveszélyes állapotban van Miskolcon

Budapest - Ketten is életveszélyes állapotban vannak az M3-as autópályán szombat éjszaka történt buszbaleset sérültjei közül, őket Miskolcon kezelik - hangzott el az M1 aktuális csatorna vasárnapi műsorában.

Balesetek az M3-ason - A tömegszerencsétlenség után újra zavartalan a forgalom

Mezőkeresztes, Mezőkövesd, Miskolc - Halálos közúti közlekedési baleset történt az M3-as autópályán, Mezőkeresztes és Mezőkövesd között. A teljes útlezárást követően az autópálya mindkét oldalán újra megindult a forgalom.

Balesetek az M3-ason - Egy ütközés elkerülését szolgáló manőver okozhatta az autóbusz felborulását

Debrecen - Vélhetően egy ütközést próbált elkerülni a debreceni Grand Tours utazási iroda buszának vezetője, amikor a busz megcsúszott és felborult - mondta el a három halálos áldozattal járó, Mezőkövesdnél szombaton történt balesettel kapcsolatban az iroda tulajdonosa az MTI-nek.

Balesetek az M3-ason - Tömegszerencsétlenség után fél pályán megindult a forgalom

Mezőkeresztes, Mezőkövesd, Miskolc - Halálos közúti közlekedési baleset történt az M3-as autópályán, Mezőkeresztes és Mezőkövesd között. A rendőrség teljes útlezárást rendelt el az autópálya mindkét oldalán. A korlátozás enyhült, a baloldalon megindulhatott a forgalom.

"Megpördült a busz előtt egy kocsi"

Debrecen - Nagy Sándor, a szerencsétlenül járt emeletes autóbuszt üzemeltető Grand Tours Kft. ügyvezető igazgatója éppen Ausztriából tartott hazafelé vasárnap délelőtt, amikor elértük telefonon.

11 embert hoztak Debrecenbe az M3-ason történt baleset sérültjei közül

Debrecen - A sérültek közül 8 főt az ellátásuk után hazaengedtek, három embert viszont a kórházban bent tartottak.

Buszbaleset az M3-ason - Debreceni Kenézy kórház: három súlyos sérültet ápolnak

Budapest/Debrecen - Három súlyos sérültet ápolnak a debreceni Kenézy kórház traumatológiai osztályán az M3-as autópályán, a Miskolc felé vezető oldalon szombat éjszaka felborult busz utasai közül, közölte a kórház sajtószóvivője vasárnap délelőtt az MTI-vel.

Balesetek az M3-ason - Kórházi főigazgató: a felborult busz utasai közül két sérült azonnali műtétre szorult

Budapest/Miskolc - Két súlyos sérültnek azonnali műtétre volt szüksége az M3-as autópályán, a Miskolc felé vezető oldalon szombat éjszaka felborult busz utasai közül - mondta el az M1 aktuális hírcsatorna reggeli híradójában Csiba Gábor, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház főigazgató főorvosa.

Balesetek az M3-ason - Felborult egy autóbusz Mezőkövesdnél, három halott

Miskolc - Az elsődleges adatok szerint hárman haltak meg abban a buszbalesetben, amely szombaton éjfél előtt történt az M3-as autópályán, a Miskolc felé vezető oldalon, a 133-as kilométerszelvénynél. A már felborult járműnek több autó is nekirohant - mondta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek.

Harsány, Mezőkeresztes, Mezőkövesd, Miskolc - Halálos közúti közlekedési baleset történt az M3-as autópályán, Mezőkeresztes és Mezőkövesd között.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!