Magyarország

2013.01.08. 11:40

Elfogták az 54-es úton balesetet okozó és a helyszínéről elmenekült férfit

Kecskemét, 2013. január 8., kedd (MTI) - Elfogtak és őrizetbe vettek egy román állampolgárt, aki egy autóval még hétfőn balesetet okozott az 54-es úton Jakabszállásnál, majd a közeli erdőbe menekült - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-vel.

Kecskemét, 2013. január 8., kedd (MTI) - Elfogtak és őrizetbe vettek egy román állampolgárt, aki egy autóval még hétfőn balesetet okozott az 54-es úton Jakabszállásnál, majd a közeli erdőbe menekült - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-vel.Mihályné Bornemisza Eleonóra alezredes emlékeztetett arra, hogy az 54-es úton a román állampolgár az engedély nélkül vezetett személygépkocsival balra akart kanyarodni és összeütközött a szemből érkező autóval, amely megpördült és egy harmadik autóhoz csapódott. A balesetben személyi sérülés nem történt, de az út hosszú ideig le volt zárva.

Hozzátette: a helyszínt elhagyó 50 éves férfit a rendőrök hétfőn délután elfogták és vérvételre kórházba szállították, mert a férfinél felmerült az ittasság gyanúja.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!