Magyarország

2012.09.19. 15:53

Meghalt a somogyi cserbenhagyásos gázolás áldozata, elfogták a gyanúsítottat

Kaposvár, 2012. szeptember 19., szerda (MTI) - Meghalt az a kerékpárral közlekedő 63 éves nő, akit szerda délelőtt ütött el egy autós Juta és Hetes között, a segítségnyújtás nélkül továbbhajtó sofőrt néhány órával később elfogták - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata délután az MTI-vel.

Kaposvár, 2012. szeptember 19., szerda (MTI) - Meghalt az a kerékpárral közlekedő 63 éves nő, akit szerda délelőtt ütött el egy autós Juta és Hetes között, a segítségnyújtás nélkül továbbhajtó sofőrt néhány órával később elfogták - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata délután az MTI-vel.A közlemény szerint a súlyosan sérült asszonyra a két település közötti úton egy autós talált rá, ő értesítette a mentőket és a rendőrséget. Az áldozatot koponyatöréssel és egyéb sérülésekkel a kaposvári kórházba vitték, az életét azonban már nem tudták megmenteni.

A szemlebizottság azonosította a gázoló gépjármű típusát és színét, majd az adatgyűjtések eredményeként megtalálták a járművet egy hetesi családi ház udvarán. A baleset időpontjában az autóval közlekedő 21 éves fiatalembert a kaposvári rendőrkapitányságra előállították, ahol tart a kihallgatása - közölte a rendőrség.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!