Magyarország

2012.09.04. 11:26

Baleset miatt lezárták az 5-ös főutat Csongrád és Bács megye határán

Kecskemét, 2012. szeptember 4., kedd (MTI) - Ketten megsérültek, amikor két autó ütközött az 5-ös főúton Bács-Kiskun és Csongrád megye határán kedden délelőtt; a mentés idejére teljes útzár van az érintett szakaszon - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Kecskemét, 2012. szeptember 4., kedd (MTI) - Ketten megsérültek, amikor két autó ütközött az 5-ös főúton Bács-Kiskun és Csongrád megye határán kedden délelőtt; a mentés idejére teljes útzár van az érintett szakaszon - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.Nyíkos Tamás főhadnagy tájékoztatása szerint egy Szeged irányába haladó kistehergépkocsi balra kanyarodott, amikor hátulról egy személyautó beleszaladt.

A személygépkocsit vezető nő nem sérült meg, a kistehergépkocsit vezető 25 éves kerekegyházi nő könnyebben sérült, míg utasát lábtöréssel szállították kórházba - áll a rendőrség közleményében.

Jelentős torlódásra kell számítani, mert a forgalom terelése az érintett szakaszon nem megoldott.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!