Magyarország

2012.07.24. 16:43

Tízmilliós kárt okoztak kaposvári fémtolvajok egy nagybajomi cégnek

Kaposvár, 2012. július 24, kedd (MTI) - Másfél hónap alatt mintegy tízmillió forint kárt okozott két férfi egy nagybajomi cégnek azzal, hogy a telephelyéről elloptak 145 alumíniumtáblát. A rendőrség egy 25 és egy 26 éves kaposvári férfit gyanúsít a bűncselekmény elkövetésével - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata kedden az MTI-vel.

Kaposvár, 2012. július 24, kedd (MTI) - Másfél hónap alatt mintegy tízmillió forint kárt okozott két férfi egy nagybajomi cégnek azzal, hogy a telephelyéről elloptak 145 alumíniumtáblát. A rendőrség egy 25 és egy 26 éves kaposvári férfit gyanúsít a bűncselekmény elkövetésével - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata kedden az MTI-vel.A közlemény szerint a tolvajok eltávolították a lemeztáblákról a bevonatot, majd egy kaposvári MÉH-telepen néhány százezer forintért értékesítették azokat. A gyanúsítottak büntetett előéletűek, a bíróság mindkettejüket előzetes letartóztatásba helyezte.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!