Magyarország

2008.09.02. 08:41

Magára hagyták a beteget

<p>Battonya - Órákon át ült a tűző napon egy magatehetetlen férfi, miután a betegszállítók kitették háza udvarára - állítja az azóta elhunyt rákbeteg férfi felesége.</p>

A nyáron történt esetről a Békés Megyei Hírlapnak beszélt a battonyai asszony. Az asszony be akarta kísérni férjét a kórházba. Mivel a betegszállítóba nem fért be, busszal indult Orosházára. A vizsgálat azonban olyan gyorsan megtörtént, hogy mire a kórházba ért, addigra hazavitték a férjét.

Mivel nem volt otthon senki, a betegszállítók leültették a férfit a ház udvarára. Az asszony elmondása szerint 31 fok volt. A magatehetetlen férfi végül lecsúszott a székről, úgy próbált meg az árnyékba csúszni.

A betegszállító cég ügyvezetője szerint ők nem hibáztak. A férfi maga kérte, hogy hagyják az udvaron. Mivel beszámítható volt, gyámság alatt nem állt, így eleget tettek kérésének. Arról nem ők tehetnek, hogy a férfi felesége csak három óra múlva érkezett haza - számol be az esetről a Békés Megyei Hírlap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!