Magyarország

2008.04.05. 10:47

Tánczos: hagyjanak már békén!

<p>A körmendi gyermekgyilkosságért elítélt Tánczos Gábor nevetségesnek tartja, hogy újdonságként tálalják azokat a felvételeket, amelyeket ő maga is többször látott a tárgyalások alatt.</p>

Erről a Borsnak beszélt. A videót a Legfelsőbb bíróság is ellentmondásosnak nevezte, ezután utasította a Vas Megyei Bíróságot új eljárásra. A videofelvételt az M1 adta le csütörtökön este. A felvételen Tánczos Gábor elismeri, hogy ő ölte meg H. Zsófiát.
Tánczos Gábor nem érti, hogy miért kellett bemutatni a kényszer hatására született beismerő vallomását, és szenzációként tálalni azt. "Én soha nem tagadtam le ezt a vallomást, sőt ügyvédem a könyvében több oldalon keresztül foglalkozik a videóra vett vallomásommal. Úgy tűnik, valakik nagyon nem szeretnék, hogy normális életet éljek" - mondta Tánczos Gábor a lapnak.

NÉZZE MEG A VIDEÓKAT:

Exkluzív hangfelvétel: Kodba: Biztos, hogy nem Tánczos gyilkolta meg H. Zsófikát

Tánczos Gábor ügyvédje Körmenden

Tánczos Gábor hazaérkezése Körmendre  

Kapcsolódó cikkek:

Kijött a börtönből Tánczos Gábor

Csaknem tíz börtönben töltött év után vasárnap kora reggel szabadult a fővárosi Kozma utcai börtönből - feltételesen - a körmendi gyerekgyilkosság miatt elítélt Tánczos GáborA büntető törvénykönyv
Biztosan szabadul 20-án Tánczos Gábor

Már biztosan kijöhet a börtönből január 20-án a körmendi gyerekgyilkosság miatt elítélt Tánczos Gábor.

Tánczos Gábor szabadulhat: a döntés még nem jogerős

Egyelőre nem biztos, hogy januárban kijöhet a börtönbőlTánczos Gábor a körmendi gyermekgyilkosság miatt szabadságvesztését töltő férfi.

Cellatársa szerint Tánczos bevallotta, hogy gyilkos

Cellatársa szerint Tánczos Gábor bevallotta, hogy ő végzett azzal a 11 éves kislánnyal, akit Körmenden találtak holtan kilenc éve. A 29 esztendős körmendi férfi mindent tagad, és azt állítja, cellatársa testileg és lelkileg is bántalmazta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!