Magyarország

2008.04.24. 19:43

Halálos baleset Felsőzsolcánál

<p>Felsőzsolca, Arnót - Halálos közúti baleset történt a felsőzsolcai és Arnóti körforgalom között csütörtök délután.&#160;<DIA alt="Halálos baleset a 3-as főúton 2008.04.24." height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Hal_los_baleset_a_3_as_f__337__ton_2008_04_/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Halálos baleset a 3-as főúton 2008.04.24." src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<A href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/halalos-baleset-felsozsolca-arnot-renault.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

A helyszínen szerzett információink szerint egy Renault Megane Sedan jött az arnóti körforgalom irányából a belső sávban a 3-as főúton, amikor - egyelőre nem tudni milyen okból- áttért a bal oldalra. Először ott egy Opel Astrával ütközött érintőlegesen, utána pedig félfrontálisan egy Mitsubishi terepjáróval. Eztután a Mitsubishi a tengelye körül pörgött az úttesten, amikor egy másik Opel Astra belement a terepjáróba.

A Renault vezetője a helyszínen életét vesztette, a terepjáró vezetőjét súlyos sérülésekkel szállították el a kórházba. Szerencsére az Opelekben utazók közül senki sem sérült meg. A délutáni csúcsban  a baleset miatt az említett két körforgalom közötti négy sávos utat teljes szélességében le kellett zárni a helyszínelés idejére, ezért a hazafelé tartó forgalmat Felsőzsolcán keresztül terelték. A baleset körülményeit Igazságügyi szakértők bevonásával vizsgálja a rendőrség.

Kapcsolódó cikkek:

  • Kilógott az akksi a buszból
  • Kerítést döntött a Suzuki Kistokajban
  • Súlyos gyalogosgázolás Miskolcon
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!