Magyarország

2008.02.24. 10:18

Kigyulladt egy menetrend szerinti autóbusz az M1-esen

<p>Kigyulladt egy autóbusz az M1-es autópályán vasárnap délelőtt háromnegyed tíz előtt Bicske közelében.</p>

11.05: Egy sávon újraindulhatott a forgalom fél tizenegy előtt az M1-es autópálya bicskei szakaszán, ahol vasárnap háromnegyed tíz előtt egy menetrendszerinti autóbusz gyulladt ki. Senki nem sérült meg, az utasok időben leszálltak a buszról. A Budapestről Kisbérre tartó menetrendszerinti járat utasait mentesítő busszal vitte tovább a Volánbusz társaság.

Dobson Tibor, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy fél tizenegy előtt egy sávon már újra közlekedhetnek az autók az M1-es Győr felé vezető oldalán. A kigyulladt buszt eloltották a bicskei tűzoltók, a roncsot elszállítják. A mentés és a helyszínelés végeztével folyamatosan szabadítják fel a többi forgalmi sávot is. A buszon 16 utas volt, senki nem sérült meg.

A Független Hírügynökség információi szerint a busz szinte teljesen kiégett. Az utasokat a Volánbusz mentesítő járattal tovább szállította eredeti úticéljuk felé, Kisbérre.

10.14:Dobson Tibor, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy a buszról az utasok leszálltak, sérültekről egyelőre nem tudni.

Az oltás és a mentés még tart, a 34-es kilométernél az M1-es autópálya Győr felé vezető oldala le van zárva. A Budapest felé vezető oldalon is csak két sáv használható. Egyelőre nem tudni, mitől gyulladt ki a menetrend szerinti járat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!