Videó: Nyílt terepen az egyetlen betonoszlopnak ütközött Kótajnál – Egy ott lakó ápolónő próbált segíteni a sofőrön

Akt.:
Videó: Nyílt terepen az egyetlen betonoszlopnak ütközött Kótajnál – Egy ott lakó ápolónő próbált segíteni a sofőrön
© Forrás: tenyek.hu
Kótaj, Létavértes – Lesodródott az útról és oszlopnak rohant egy férfi Kótajnál, Szabolcsban. Egy ott lakó ápolónő próbált neki segíteni, de már nem lehetett megmenteni az életét.


Hajdú-Biharban pedig az árokba hajtott, és felborult egy autó. A bent ülők közül egy nő olyan súlyosan megsérült, hogy szinte azonnal meghalt. Kecskeméten pedig egy száguldozó autós táblákat döntött ki, mielőtt az oldalára borulva megállt.

Forrás: tenyek.hu


Kótaj - Árokba hajtott egy személyautó az Ibrányi utcában. Árokba sodródott egy személyautó Kótajon, az Ibrányi utcában. A járműben egy ember utazott, ő a mentők megállapítása szerint életét vesztette. Műszaki mentés céljából a nyíregyházi hivatásos tűzoltók érkeztek a baleset helyszínére - tudat...

Létavértes - Árokba borult egy autó az Újlétára vezető úton, egy ember életét vesztette – tudatta honlapján a megyei katasztrófavédelem. Az esetről kiadott rendőrségi közleményből kiderül: a rendelkezésre álló adatok szerint szeptember 15-én 13 óra 50 perc körül egy férfi az általa vezetett szemé...Létavértes.
HAON.HU


hirdetés