videoklip

2019.07.11. 12:31

Bigáéké az új magyar bulihimnusz?

A fagyit is bicskával szelő főszereplő, lepukkant platós autó a múlt évezredből, harsány minták, olcsó nyloning és lopótök – ebben a klipben minden van, ami egy kicsit is „vidéki” és szetereotip, de pont ettől lesz szerethető – írja közleményében a Magneoton.

Fotó: YouTube / Magneoton

A slágercsászár újra bevetésen, a két eddigi megjelenésével több mint 30 milliós YouTube-összlejátszást generáló DR BRS ezúttal Varga Viktorral és a hétvégén épp a tiszacsegei halászléfesztiválon koncertező Heincz Gábor Bigával állt össze, és egy olyan fülbemászó dalt csináltak, amit már az első hallgatás után sem fogsz tudni kiverni a fejedből.

„Nagyon hiányzott egy igazi magyar bulibeindító. Ez mozgatott, amikor a zenét szereztem. Egy olyan számot akartam, ami a miénk, magyaros, egyszerű, könnyen megjegyezhető – és mindenki által szerethető”

– mesélte a dal születéséről Biga, akinek a hangját és különleges zenei dinamikáját az évek során olyan dalokban hallhattuk, mint a „Learning To Let Go” vagy a „Gátlás sztriptíz”, Varga Viktor pedig zeneisége mellett ezúttal kantáros szettjével is feldobja a produkciót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!