Kultúra

2019.03.04. 13:09

Meghalt Keith Flint, a Prodigy énekese

Nagy-Britannia - Flint holttestére médiajelentések szerint essexi otthonában találtak rá. Negyvenkilenc éves volt.

Nagy-Britannia - Flint holttestére médiajelentések szerint essexi otthonában találtak rá. Negyvenkilenc éves volt.

Negyvenkilenc éves korában meghalt Keith Flint, a The Prodigy énekese - írja a Guardian. A zenész holttestére a lap szerint essexi otthonában találtak rá hétfőn.

Egy helyi rendőrségi szóvivő annyit erősített meg, hogy egy 49 éves férfi vesztette életét. „Reggel nyolc óra után tíz perc körül kaptunk bejelentést, melyben egy Brook Hill-i címen tartózkodó férfi hogylétével kapcsolatban aggódtak” - mondta a szóvivő, majd hozzátette: a kiérkező rendőrök egy 49 éves férfi halálának beálltát állapították meg a helyszínen. Értesítették a legközelebbi hozzátartozóját. Az esetnél gyanús körülmény nem merült fel, az ügy dokumentumait előkészítették a halottkém számára.

Flint, aki eredetileg a Prodigy táncosaként dolgozott, az együttes legismertebb dalaiban énekelt, például a toplistás Firestarterben és a Breathe-ben.

Később egy motorversenyzői csapat tulajdonosaként és menedzsereként is tevékenykedett.

A The Prodigy fennállása során többször is koncertezett Magyarországon, Flinték többek között a 2017-es debreceni Campus Fesztiválon is felléptek. Idén az augusztusi Szegedi Ifjúsági Napok lineupjában kaptak helyet.

A zenekar hétfői Instagram-posztjában azt írja, Flint öngyilkos lett.

" data-instgrm-version="12">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The Prodigy official (@theprodigyofficial) által megosztott bejegyzés,


Figyeljünk önmagunkra és a környezetünkben élőkre! Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!