Veszélyes gödörhöz és lángoló autóhoz vonultak a tűzoltók

Veszélyes gödörhöz és lángoló autóhoz vonultak a tűzoltók
© Illusztráció: Pixabay
Hajdú-Bihar – Önkéntes és hivatásos tűzoltók is segédkeztek csütörtökön Hajdú-Bihar megyében.

Személygépkocsi motor- és utastere lángolt tegnap éjjel Debrecenben, a Balmazújvárosi úton. A debreceni hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a tüzet. A járműben ketten utaztak, akik nem sérültek meg. A kár jelentős.

Közel két köbméteres gödör keletkezett a járda és az úttest közötti területen tegnap reggel Debrecenben, a Gólya utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal betemették a gödröt, és a veszélyhelyzetet megszüntették.

Üres telek kapott lángra tegnap kora délután Komádiban, a Fő utcában. A komádi önkéntes tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet – írja összefoglalójában a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint az egyenruhások az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 7 személyt fogott el, akik közül 6 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egy főt pedig a vele szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 12 személyt állítottak elő, köztük 5 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 5 esetben történt.Komádi.
HAON.HU


hirdetés