A hét ingatlana

2022.01.01. 09:00

​Szilveszteri ingatlan ajánló: egy félmilliárdos otthon, Nyulasról!

Már egy millió forint híján, a vételár ugyanis 499 millió. Bár a hivatalos ügyintézéshez lehet, több kell, mint egy nap, a következő újévi bulit már bárki megülheti a most következő, lenyűgöző luxus ingatlanban! B.Ú.É.K.!

„Debrecen nyulas - nagyerdő határán, az erdő mellett, illetve nagyerdei kertkapcsolattal, zárt részen eladó, egy mindenféle tekintetben egyedi, önálló 723 m2 - es hasznos alapterületű, 3 szintes , medencés családi ház, + 100 m2 - es terasszal, kerti filagória kinti konyhával, kemencével, 2041 m2 - es parkosított, öntözőrendszerrel ellátott telken. Beton alappal, 38-as tégla falazattal+ 10cm-es hőszigeteléssel készült, padló+falfűtéssel, gáz cirkó fűtés - falhűtés , napkollektorok segítségével, a biztonságról a kamerás-, infrás riasztórendszer gondoskodik, központi porszívó segíti a takarítást. A 3 szintes ház alsó szintjén : 3 - 5 állásos garázs, műhely, vagy tároló, konyha - étkező, wc, biliárd terem, gépekkel, bár, és egy nagy helyiség, amelyben a gépészet kapott helyet.[...]”


További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!