Ingatlanajánló

2021.06.05. 09:48

A hét ingatlana: 499 milliós luxus a debreceni Nagyerdő határában!

Ennyi, személyre szabottan eltérő hálószobát még nem nagyon láttunk egy házon belül.

Forrás: ingatlanbazar.hu

Mindenesetre így elsőre bármelyik helyiségbe szívesen beköltöznénk. És akkor még ugye nem is beszéltünk a további 700 négyzetméterről.

“Debrecen nyulas – nagyerdő határán, az erdő mellett, illetve nagyerdei kertkapcsolattal, zárt részen eladó, egy mindenféle tekintetben egyedi, önálló 723 m2 – es hasznos alapterületű, 3 szintes , medencés családi ház, + 100 m2 – es terasszal, kerti filagória kinti konyhával, kemencével, 2041 m2 – es parkosított, öntözőrendszerrel ellátott telken.

Fotó: ingatlanbazar.hu

Beton alappal, 38-as tégla falazattal+ 10cm-es hőszigeteléssel készült, padló+falfűtéssel, gáz cirkó fűtés – falhűtés , napkollektorok segítségével, a biztonságról a kamerás-, infrás riasztórendszer gondoskodik, központi porszívó segíti a takarítást. A 3 szintes ház alsó szintjén : 3 – 5 állásos garázs, műhely, vagy tároló, konyha – étkező, wc, biliárd terem, gépekkel, bár, és egy nagy helyiség, amelyben a gépészet kapott helyet. [...] Azoknak ajánlom, akik a luxust szeretnék élvezni, de mégis egy csendes, zárt, elit környezetben, mindezt a nagyerdőn, központi helyen. [...]”

További részletek és sok-sok fotó az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!