Horoszkóp rovat

2018.10.27. 08:30

Napi horoszkóp – 2018. október 27.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg, hogy mit jósolnak mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg, hogy mit jósolnak mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Vénusz kellemetlen kapcsolatba kerül az Uránusszal. A párja olyan dolgokat kér majd öntől, amit kizárt dolog, hogy teljesíteni tudna. Ne legyen emiatt lelkifurdalása, inkább engesztelje ki valamivel.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Az Uránusz szemben áll a Nappal. Ez a bolygóállás kicsit rámenőssé teheti önt, ebből lehet haszna, de lehet kára is. Egy érdekes találkozás részese lehet ezekben a napokban. Ügyelnie kell azonban arra, hogy ne mondja ki egyből, amit gondol, nehogy elriassza az illetőt, aki sokat tehet a karrierje előmozdítása érdekében!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Az ön uralkodó bolygója együtt áll a Jupiterrel. Mindkét bolygó kapcsolódik az utazásokhoz, így ez kiváló alkalom arra, hogy meglátogassa vidéken élő rokonait, vagy barátait.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ha folyton védekező álláspontra helyezkedik, mások azt hihetik, hogy vaj van a fején. Ne vonuljon fedezékbe, álljon ki bátran mások elé, és mutassa meg, mit is tud valójában!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Az egész nap folyamán jó hangulatban lesz, és ezt még az sem tudja elrontani, ha partnere egy fontos kérdésben ellentmondana önnek. Nos, ha valóban megpróbálja kihozni önt a sodrából, meg se hallja, amit mond!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A Merkúr együtt áll a Vénusszal a Skorpió jegyében. Most hihetetlen nagy energiával rendelkezik, ez feszültté teheti, ha nem tudja levezetni. Menjen el futni, az jót fog tenni!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A mai nap meghozza az ön számára a régóta áhított békét és nyugalmat. Örömteli eseményekben gazdag hétvége elé néz, mely tele lesz jobbnál jobb lehetőségekkel, elsősorban a magánélet vonalán.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Merkúr és a Jupiter együtt állnak a Skorpió jegyében. Sok lehetőséget kap a következő időszakban arra, hogy bebizonyítsa mire is képes. Ebből komoly haszna származik majd a jövőben.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Feltűnik az életében valaki, aki idősebb önnél, illetve sokkal befolyásosabb, és pénzügyi tanácsokat kíván adni önnek? Eszébe ne jusson elfogadni a javaslatát, ha nem akarja, hogy komoly veszteség érje!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A Szaturnusz nagyon jó fényszögben van más bolygókkal. Eljött az ideje, hogy megtörténjen egy régóta tervezett, az otthonával kapcsolatos változás. Ami most végre megvalósul, azt csakis saját magának, az erőfeszítéseinek és a kitartó hitének köszönheti!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ha most nem a realitás talaján állva közelít a dolgokhoz, sajnos komoly csalódások érhetik. Ne vállalja túl magát, inkább igyekezzen lazítani egy kicsit! Egy nyomasztó adósság miatt aggódik… Ne féljen, rövidesen vissza tudja fizetni a kölcsönt!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A mai nap kifejezetten harmonikusan alakul, hosszú idő óta először megint jól érzi magát a bőrében. A kedvesével is teljes lesz az érzelmi és lelki összhang, ami mindkettejük számára nagyon fontos.


[related-post post_id="4029907"]

[related-post post_id="4027915"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!