Horoszkóp rovat

2018.04.06. 07:41

Napi horoszkóp – 2018. április 6.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg, mit jósolnak mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg, mit jósolnak mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold még a Nyilas jegyében jár. Próbáljon meg egy kicsit visszavenni a tempóból. Az már túlzás, hogy minden nap túlórázik, és semmi ideje sem marad a pihenésre… A párja is sérelmezi, hogy kevésbé figyel rá, és ennek ma hangot is ad!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Eseménytelen napnak ígérkezik a mai, de talán nem is baj, legalább van ideje felmérni a lehetőségeit – ha továbbtanulásra vállalkozna, ma találhat egy megfelelő tanfolyamot.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ez az időszak a legkevésbé sem alkalmas arra, hogy a lehetőségeit kihasználhassa, játsszon, kockáztasson, vagy utazzon. Maradjon a saját biztonságos közegében, ellenőrizze és javítsa meg az otthonában elromlott tárgyakat, berendezéseket!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Hold a Nyilas jegyében van. Nehezen tudja utolérni magát, újabb és újabb elfelejtett találkozók és tárgyalások teszik kétségessé megbízhatóságát… Kezdje a rendrakást a határidőnaplókban!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Erre mondják, hogy dolgos hétköznap. Nem történik semmi különleges, mégis jelentős előrehaladást ér el több területen, és ha nem is rohamléptekkel, de biztosan halad a cél felé. Ideje, hogy nekikezdjen a régóta tervezett életmódváltásnak is!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Nemcsak a gondolatai, de az érzelmei is szüntelenül hullámzanak. A karrierje lassan halad előre, úgy érezheti, hogy a munkahelyén korlátozzák, és kényszeríteni akarják valamire, ez pedig erőteljesen befolyásolja az érzéseit és a cselekedeteit.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Sokkal jobbak lehetnek az emberekkel kapcsolatos megérzései, mint azt gondolná. Ne dorongolja le azokat, akik bár próbálják, mégsem tudják megérteni önt!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Hold a Nyilas jegyében jár. Bosszantóan indul a nap: bárkit is keres, azt nem találja meg azon a helyen, ahol számítana rá. Idővel azonban nyugodtabbá válnak a körülmények, és ön is késedelem nélkül tud haladni a feladataival.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A Hold az ön jegyében van. Ne sürgessen most semmiféle változást, se a maga, se a mások életében, a váratlan események úgyis megtörténnek maguktól is... Minden információt fogadjon kritikusan, mert ma könnyen megeshet, hogy félretájékoztatják!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A Bak jegyében járó Mars nem engedi, hogy kifogyjon az energiából! Pedig van kihívása bőven, a munkahelyén több feladatot is át kell vennie a kollégáktól. Ha ingatlanvásárláson gondolkozik, akkor várjon még pár hetet a szerződéssel!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Tudtán kívül dönthetnek az ön jövőjéről, határoznak a lehetőségeiről. Bár erről csak később szerez tudomást, mégis, mintha megérezne valami a dologból… Próbáljon mindennek utánajárni!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Csábító ajánlatot kap, olyat, amilyet csak ritkán kap az ember. Ugyanakkor legyen körültekintő, nem szabad elfelejtenie, milyen kellemetlenséggel járhat a dolog.


[related-post post_id="3780904"]

[related-post post_id="3773501"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!