Horoszkóp rovat

2018.03.08. 09:57

Napi horoszkóp – 2018. március 8.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Mindkét bolygó a Kos jegyében elvárja, hogy pontos, erős, de nyugodt és vidám is legyen. Ez nem lesz könnyű, de a mindent meg tud oldani. Sok türelemre van ma szüksége, csak így tudja ellensúlyozni a nyugtalanságot, ami a környezetéből árad ön felé.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Az ön uralkodó bolygója a 12. sorsterületen áll. Most nem tudja igazán kihasználni a lehetőségeit, és sajnos nem tudja magához ragadni a kezdeményezést. Az apróbb munkákkal viszont jól halad – tegye rendbe a papírjait, és végezze el a rutinfeladatokat!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Az ön uralkodó bolygója az Ikrek jegyében áll. Zseniális gondolatok, és megoldások jutnak eszébe, amint szembe kerül egy problémával. A pontosság viszont nem erőssége most, ez okozhat némi kalamajkát.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Három bolygó is támadja a Rák jegyét, ez nem ígér sikeres napot önnek. Ha valamiről nincs egészen meggyőződve, akkor inkább ne is beszéljen róla. Szerencsére a szerelmi életében minden rendben van.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A Hold már a Nyilas jegyében áll. Nincs olyan dolog, ami elszomoríthatná Önt. Ma szerencséje lesz minden téren, anyagiakban és magánéletében is. Most érdemes nagy fába vágni a fejszéjét!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Az ön uralkodó bolygója a Merkúr, a Kos jegyében áll már. Ez hihetetlen temperamentumot kölcsönöz önnek. Mindent egyszerre akar végezni, könyvelni, szervezni, takarítani, banki átutalásokat végezni. Természetesen túl kell lennie ezeken is, de csak szép sorjában...

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A Vénusz az ön párkapcsolatokat jelző sorsterületére ért. Jó időtöltésnek tűnik az ön számára a lakását átrendezni, vagy a szekrényeket kitakarítani, lomtalanítani. Este élvezze szép otthona kényelmét!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Több bolygó is jegyet váltott, és ezzel hátráltatni fogják önt. A Jupiter viszont pénzügyekben sok szerencsét ígér. Most rendezheti egy tartozását, ami már régóta nyomasztotta.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A Hold már az ön jegyében jár. Engedje, hogy mások is szabadon kifejtsék a véleményüket, és tanuljon is belőle! Nem mindenki ellenség, aki ellentmond önnek. Főleg a családi, rokoni viták okoznak bánatot, feleslegesen...

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A Merkúr a Kos jegyében áll. Ön kritikusabb lesz, mint máskor. Ráadásul kicsit agyonhajszoltnak érezheti magát, valahogy senki nem akarja kímélni, ha munkáról van szó. Tanuljon meg nemet mondani!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A bolygók mostanság a családi életében is hozhatnak változásokat. Ez még a boldog párkapcsolatban élőket is érintheti, de inkább pozitív értelemben. Esetleg szóba kerülhet a gyermekvállalás kérdése is a mai napon.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Karrierje magasra ívelhet, ha a magánéleti problémáit kissé háttérbe szorítva most elsősorban a munkájára koncentrál. Úgy érzi, valaki ki akarja használni a jóhiszeműségét. Nem téved, ezért legyen óvatos!


[related-post post_id="3787813"]

[related-post post_id="3787552"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!