Horoszkóp rovat

2018.03.01. 07:25

Napi horoszkóp – 2018. március 1.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold az Oroszlán jegyében áll, és ez pozitívvá teszi a hangulatot az otthonában. Próbálja meg kipuhatolni, hogy mivel lehet a párját levenni a lábáról, és kedveskedjen neki. Így hamarabb feledtetni tudja vele a közelmúlt sérelmeit...

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Elképzelhető, hogy egy szeretett személy el akar távolodni öntől. Ne akadályozza, engedje el az illetőt… Ne ijedjen meg a változásoktól, mert hosszú távon kiderül, hogy a negatív tapasztalatok is a javát szolgálják.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Tehetségben, rátermettségben most nehéz felvenni önnel a versenyt. Épp emiatt sok irigye akadhat. Ha azonban megértéssel, segítőkészséggel viszonyul hozzájuk, az irigyekből hirtelen szövetségesek lesznek...

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Hold már az Oroszlán jegyében jár. Legyen bátor, mert ez a magatartás hoz önnek új szövetséget, új lehetőséget, melyeknek a megélhetésében is hasznát veszi. Egy titkos találkozás fokozhatja az izgatottságát.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A Hold az ön jegyében van. Ki se látszik a munkából, sőt, még a határidőket is előre hozhatja a főnöke. Ön azonban ma mindennel elbír, sőt, talán még évezi is az extrém megterhelést. Tele van energiával, lelkesedéssel...

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma türelemből vizsgáztatja önt a sors. Sok kétszínű, sőt aljas emberrel találkozhat. Szerencsére jól kezeli ezeket a helyzeteket, és sikerül baj nélkül ellavíroznia. A délután végre olyan emberelk társaságában töltheti, akiket őszintén szeret.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A Hold az Oroszlán jegyében áll. Kreativitására a főnökei is felfigyelnek, és egy olyan feladattal bízzák meg, ami, ha anyagilag nem is, szakmailag mindenképpen nagy előrelépést jelent. Ragadja meg a szerencséjét!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A piszkos, törvénytelen pénzügyektől tartsa távol magát! Ne szegje meg a legkisebb szabályt sem, és figyeljen a csekkek fizetési határidejére is. A pontatlansága most galibát okozhat. Előzze meg ezeket, ellenőrizzen mindent kétszer!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Kezdjen el helyezkedni, mert a most elindított tervek, vállalkozások, projektek, ha lassan is, de beérnek, és sikerrel kecsegtetik. Egy barátsága viszont megszakadhat az ön – talán kissé bárdolatlan – stílusa miatt.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Magánügyeit tartsa szigorúan lakat alatt, ne fecsegje kis senkinek a titkait. Főleg olyat ne mondjon el a kollégáknak, ami aztán, ha kitudódna, rossz fényben tüntetné fel a főnökei előtt. Hivatalos szervekkel való ügyintézésre alkalmas a mai nap.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Titokban talán nagy horderejű döntésre szánta el magát a magánéletével kapcsolatban. Nos,a csillagok jelzése szerint jobb lenne, ha aludna rá egyet-kettőt. Nem biztos, hogy most képes az objektív döntésre.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A Hold az Oroszlán jegyében jár. Egy kisebb hazugságára, füllentésére fény derülhet, ez okoz pár kellemetlen pillanatot. A legjobb, ha nem magyarázkodik, inkább egyszerűen csak bocsánatot kér.


[related-post post_id="3780904"]

[related-post post_id="3773878"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!