Horoszkóp rovat

2018.02.17. 08:05

Napi horoszkóp – 2018. február 17.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma olyan emberekkel kerül kapcsolatba, akik nincsenek önnel egy hullámhosszon. Bezárkózhat, elfordulhat, ám a legjobb az lenne, ha rájönne, miért vélekednek ennyire másképp a dolgokról.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Kezdetben minden a megszokott rendben halad. Intézze el a hétvégi bevásárlásokat, tegye rendbe a háztartását. Délután valaki előáll egy javaslattal, és kimozdíthatja a megszokott taposómalomból. Először vonakodik, utána azonban majd csatlakozik az illetőhöz, és örülhet, hogy hagyta magát rábeszélni a dologra!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Az Uránusz jó fényszöget kap, ez jót fog tenni a lelkének. Hajlamos lesz viszont több pénzt kiadni a szükségesnél. Váratlan vonzalom támadhat önben valaki iránt, ám vigyázat: lehet, hogy túlidealizálja az illetőt!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Hold a Halak jegyéből indul, és itt látható a Vénusz is. Ez felélénkíti a napját. Mindent nagyon könnyedén el tud majd végezni, forgószél módjára söpör végig ezen a napon. Egy pompásan laza estét tölthet el!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Energiája fékezhetetlen, egyszerűen tökéletes formában van. Jó hírt kaphat, ami okot ad az ünneplésre. Este szerezzen valami szép élményt magának - találkozzon a barátaival, menjen szórakozni!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Feltorlódnak az otthoni feladatok, emiatt túlterheltnek érezheti magát. Időben tervezze meg a napját, és végezze lassabban a munkáját. Este lazíthat, és ez jó hatással lesz önre.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Tartózkodjon minél többet a természetben, túrázzon akkor is, ha esik a hó, most ez szolgálja a legjobban a testi-lelki feltöltődést. A mai bolygóállások gyengéddé és elégedetté teszik. Este beszélgessen a családtagjaival, szép, meghitt órákat tölthetnek együtt.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Valaki nagyon csapja önnek a szelet, és talán ön sem közömbös az illetővel szemben. A mai napra a csillagok izgató és szórakoztató találkozásokat ígérnek. Új emberekkel ismerkedhet meg. Az estét töltse a barátaival, sok nevetésben lesz része!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Sok minden másképpen fog történni, mint ahogyan ön gondolta, de végeredményben ezek pozitív fejlemények lesznek. Fogyasszon minél több folyadékot, elsősorban vizet, most figyelnie kell az egészségére!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma a pozitív eseményeket hirtelen váltják a kevésbé jó hírek, és ön sokszor nem is tudja, hogy sírjon vagy nevessen… A családi viták gyorsan elcsitulnak. Figyeljen viszont oda, nehogy olyasmi is kicsússzon a száján, amiről jobb lett volna hallgatni.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Most pihenésre van szüksége. Nyugodtan foglalkozhat a saját dolgaival, engedjen szabad folyást az ötleteinek. Nem kell állandóan úton lennie, és egy csomó emberrel körülvennie magát, néha jót tesz az egyedüllét!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A bolygók gyorssá, lendületessé teszik. Most akkor tud a legjobban kikapcsolódni, ha találkozik a barátaival. Nyitott füllel és szívvel kellene fordulnia mások felé. Így igazán bizalmas problémákról is szó eshet, érzékenysége miatt megnyílnak ön előtt az emberek.


[related-post post_id="3767483"]

[related-post post_id="3766283"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!