Megyeri Balázs tetoválásai

2024.04.17. 18:29

Megyeri Balázs megmutatta a számára legtöbbet jelentő tetoválásait

A DVSC kapusának argentin művész készítette el az első tetkóját a bal karján. Megyeri Balázs a későbbiekben a lábára is szeretne varratni majd.

Molnár Szilárd

Egyre több tetoválás díszíti Megyeri Balázs testét is

Forrás: Kiss Annamarie

Mutasd a tetkód, megmondom, ki vagy! – tartja modern kori mondás. A 2000-es évek elején még megbámulták, akinek tetoválás volt a karján, lábán, manapság már teljesen elfogadottá vált, hogy különböző méretű és témájú feliratokat, rajzokat varratnak magukra az emberek. A művészek és sportolók között különösen magas arányban fordulnak elő azok, akik tetováltatnak. Nem kivétel ez alól a DVSC labdarúgó együttese sem, a piros-fehérek Instagram oldalára a napokba feltöltött videón éppen Megyeri Balázs, a gárda rutinos kapusa beszél arról, mi a magán hordott tetoválások története. 

Megyeri Balázs, tetoválás, DVSC, Loki, Instagram
Főleg Megyeri Balázs bal karján van sok tetoválás 
Forrás: Czinege Melinda

Az első kutyájáról is megemlékezett Megyeri Balázs

A felvételből kiderül, hol készült a Loki játékosának első tetoválása, majd Megyó szép lassan sorra veszi az összes, a karján és lábán található alkotást – talán nem árulunk el nagy titkot, hogy mindegyikhez erős érzelmek, emlékek fűzik őt. Fény derül arra, mi köze van az egyik tetoválásának a mezszámához, sőt, még a gyermeki óvodai jele is megtudható a rajzokból.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában