Röplabda

2024.04.28. 13:27

Győzelemmel búcsúzott a szezontól a DSZC-Eötvös DSE

A DSZC-Eötvös DSE a Salgótarjáni BTC csapatát fogadta szombat este a felnőtt női röplabda NB II. rájátszásának utolsó mérkőzésén.

Haon.hu

A csapat a mérkőzés után

Forrás: DSZC-Eötvös DSE

A találkozó előtt a hazaiak edzője búcsúztatta Juhász Flórát, aki három éven keresztül volt az egyesület játékosa, de a következő szezont már nevelőegyesületében, az Egri Városi Sportiskolában fogja kezdeni - olvasható a debreceni csapat közleményében. 

A mérkőzés elejétől a hazaiak domináltak, főleg Berza Fanni és Juhász Flóra nyitássorozata, Kovács Anett és Lengyel Panna támadójátéka, valamint Végh Kitti védekezése volt átlagon felüli.

A második szettben is folytatódott a hajdúságiak eredményes játéka. A stabil védekezésből szép támadások születtek, Berza Fanni többször volt sáncban és ütésben is eredményes, Pálfi Kitti továbbra is szépen osztogatott és Kozma Kitti és Dóka Vivien is okos pontokat szerzett.

A harmadik játszmában a hazaiaknál már csak azok kaptak játéklehetőséget, akik a jövő szezonban is a DSZC-Eötvös DSE-ben fognak játszani. A továbbra is eredményes kezdőjátékosokon kívül Papp Csengét lelkes játékáért és eredményes nyitássorozatáért lehet dicsérni, Gyöngyösi Rékát pedig centerjátékáért. Előremutató jel, hogy az utolsó pontot éppen a DSZC-Eötvös DSE fiatal játékosa szerezte.

Győzelmével a debreceniek az alsóház harmadik helyén végeztek.

DSZC-Eötvös DSE–Salgótarjáni BTC 3:0 (8,8,7)

Debrecen, Beregszászi Technikum. Vezette: Tóth Tamás, Villás Tibor Richárd.

DSZC-Eötvös DSE: Berza Fanni, Juhász Flóra Anna, Kozma Kitti, Pálfi Kitti, Kovács Anett, Lengyel Panna. Csere: Végh Kitti Nikolett (liberó), Dóka Vivien, Papp Csenge, Gyöngyösi Réka. Edző: Szombathy András

Salgótarjáni BTC: Ullmann Dóra, Kiss Boglárka Vivien, Gulya Dorina Valéria, Oláh Dorka, Kis Dorka, Berei-Nagy Bianka.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában