Deutsche Liga

2024.05.11. 18:12

Focitornát tartottak a debreceni német cégeknek

A szombati bajnokságot a Manz Hungary Kft. nyerte.

Haon.hu

A tornát a Manz csapata nyerte, a második a Deufol lett

Forrás: Deutsche Liga

A debreceni önkormányzat és 11 német kötődésű debreceni vállalat csapatai idén május 11-én (szombaton) 10 órától játszották a le a Deutsche Liga kispályás labdarúgótorna tízperces körmérkőzéseit a Debreceni Egyetem Böszörményi úti campusán, a műfüves pályákon. A Debreceni Német Kulturális Fórum szervezésében megtartott sportrendezvény egyben családi nap is volt, hívta fel a figyelmet az eseményről szóló közlemény.

A híradás rámutat: a német érdekeltségű debreceni vállalatok a sportszerű együttműködés céges kultúráját ápolják, a rendezvénnyel a közösségépítés és társadalmi felelősségvállalás szemléletét erősítik a magyar munkavállalókban.

A futballbajnokságon az alábbi cégek és szervezetek indítottak csapatokat: BMW Group Gyár Debrecen, British Telecommunications Kft., Bürkle Hungary Kft., Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata, Deufol Hungary Kft., Deutsche Telekom IT Solutions Kft., Diehl Aviation Hungary Kft., Krones Hungary Kft., Manz Hungary Kft., Schaeffler Debrecen Kft., Transcosmos Hungary Kft., Vitesco Technologies Hungary Kft.

Eredmények

1. helyezett: Manz Hungary Kft.

2. helyezett: Deufol Hungary Kft.

3. helyezett: Transcosmos Hungary Kft.

A gólkirályi címet Tóth Balázs kapta a Deutsche Telekom IT Solutions-től

A legjobb kapus címet Zsupos László kapta a Deufol Hungary Kft.-től

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában