DVSC

2024.03.06. 14:57

Varga Józsi a másodosztályba igazolt

A korábbi 34-szeres válogatott Varga József Kazincbarcikán folytatja pályafutását.

Haon.hu

Középen Varga József

Forrás: https://www.facebook.com/kbscfc

A múlt héten röppant fel a hír, hogy a piros-fehérekkel szerződést bontó DVSC-legenda, a korábbi 34-szeres válogatott Varga József az NB II.-es Kazincbarcikában folytathatja pályafutását, és párhuzamosan az élvonalbeli Diósgyőrnél is vállalhat szerepet az utánpótlásban.

A BOON információi szerint a a barcikaiakkal való tárgyalás, megbeszélés Diósgyőrben zajlott le nemrégiben, ám akkor még várni kellett néhány napot arra, hogy „így vagy úgy” eldőljön a dolog. Ezt ígérte, jelezte előre a borsodi portál kérdésére Vég Csongor sportigazgató.

Nos, a 35 esztendős, korábbi 34-szeres válogatott Varga érkezését szerda délelőtt hivatalosan bejelentették Barcikán, aki fél plusz egy évre érkezett a vegyészvárosba.

Az óriási rutinnal rendelkező középpályás edzésben van, így ebből a szempontból sem okoz számára gondot a beilleszkedés. Vargát ismeri a KBSC jelenlegi szakvezetője, Csábi József, hiszen a válogatottnál korábban dolgoztak együtt. Ez is szerepet játszott abban, hogy a hajdúsági futballista vállalta a barcikai „kalandot”.

varga-jozsef-dvsc-dvtk-debrecen-diosgyor-kazincbarcika-hajdu-bihar-atigazolas-labdarugas
Varga József kezében a Kazincbarika mezével
Forrás: BOON

Rögvest bemutatkozhat

A játékos akár már a vasárnapi Gyirmót FC Győr elleni hazai találkozón bemutatkozhat új klubjában. A szerdán Kazincbarcikán megtartott sajtótájékoztatón részt vett dr. Bajúsz Endre, a DVTK sportigazgatója, valamint Simon Miklós, a DVTK LSA szakmai igazgatója is.

Amint az kiderült, Varga József a Diósgyőrnél scoutként is dolgozik, vagyis a labdarúgók kiválasztásában segédkezik.

Varga József miután felbontotta szerződését a DVSC-vel, azt követően kizárólag a Haonnak nyilatkozott. Portálunknak elmondta, hogy olyan kihívást keres, ahol igazán azt érzi, hogy azt a Varga Józsit keresik, aki mára lett.

A sikerek szerénnyé, a kudarcok erőssé edzettek. Ha feladatom van, állok elébe

– nyilatkozta a középpályás, akit a Puskás ellen megnyert rangadón búcsúztatott el hivatalosan a Loki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában