Vízilabda

2024.03.23. 10:10

Jó formában lévő sereghajtóhoz látogat a DVSE

Három hét szünet után a 19. fordulóval folytatódik a másodosztály.

Haon.hu

Gergely Bence védéseire és a jó kapusteljesítményre ezúttal is nagy szükség lesz.

Forrás: DVSE-archív

A DVSE-Master Good ahhoz a Neptunhoz látogat a fővárosba, amely ellen ősszel alaposan megszenvedett hazai medencében.

Az őszi összecsapáson a címvédő csak nagy nehézségek árán tudott győzni a tavaly a 12. helyen záró budapestiekkel szemben. Azon a találkozón általános meglepetésre bő négy perccel a vége előtt 6–6 állt az eredményjelzőn, ám végül Kardos Márton előnyből szerzett találatával sikerült behúzni a három pontot.

Fontos lesz a jó kezdés

A sereghajtó, 14. Neptun a naptári évben eddig egy győzelem mellett négyszer vesztesen hagyta el a medencét. Egyetlen sikerét két játéknappal ezelőtt, február 24-én szerezte a Hódmezővásárhely ellen. A HVSC-t ezzel oda-vissza legyőzték, amely egyben az eddigi két sikerüket jelenti a másodosztályban.

Kádár Kálmán együttese a szünet előtt egy sokáig emlékezetes mérkőzésen 9–9-re végzett otthon az Eszterházy ellen. A fájó pontvesztésen kívül a derbi komoly vezéráldozatokkal is járt, ugyanis Macsi Martint, Macsi Patrikot és Rózsa Bencét több meccsre eltiltották.. Ettől függetlenül a győzelem a cél, mellyel az ötödik helyen álló együttesünk tovább tapadhatna az élbolyhoz.

A bajnokit szombaton délután fél négytől játsszák a Hajós Alfréd Sportuszodában.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában