Labdarúgás

2024.03.03. 18:53

Előzhetett volna, az első percben vezetést is szerzett, de elszalasztotta a lehetőséget a kis Loki

A DVSC második csapata döntetlent játszott a Cigánddal.

Haon.hu

A kis Loki játékosainak hiányérzete lehet

Forrás: DVSC-archív

A hétvégén folytatódtak az NB III-as bajnokságok is, a DVSC második csapata az Észak-keleti csoport 18. fordulójában az Igor Bogdanovics edző vezette Cigándot fogadta vasárnap a Dóczy utcai egyetemi sporttelepen – olvasható a debreceni klub honlapján. A mérkőzés rangadónak minősült, hiszen a forduló előtt a 31 ponttal a 4. helyen álló kis Loki a 33 egységgel 3. helyezett együttessel mérte össze tudását.

Jól indult, de az ellenfél visszajött a meccsbe

A találkozó első félidejében a DVSC II. sokkal jobban futballozott ellenfelénél, Kohut Máté 1. percben született góljával meg is szerezte a vezetést, sőt, akár több gólt is rúghatott volna. Szünet után visszajött a mérkőzésbe az ellenfél, sikerült egyenlítenie, így végül megosztoztak a csapatok a pontokon.

A debreceniek vezetőedzője, Máté Péter a klub honlapjának adott nyilatkozatában azt hangsúlyozta, hogy az első félidőben gólokkal kellett volna vezetniük, és akkor talán le is tudták volna zárni a meccset. 

Szünet után rossz egyéni döntéseket hoztunk, úgy érzem, elveszítettük a fókuszt. Mindezzel felhoztuk az ellenfelet, amely ki is tudott egyenlíteni. Bár azért akadtak még lehetőségeink, végül nem sikerült megnyernünk a találkozót.

– fogalmazott a tréner.

NB III., Észak-keleti csoport, 18. forduló.

DVSC II.–Cigánd 1–1 (1–0).

Debrecen, 200 néző. Vezette: Török M.

DVSC II.: Erdélyi – Kohut, E. Romanchuk, Gyenti, Hornyák, Nagy R., Cibla (Doktor, 71.), Horváth Z., Tuboly, Kocsis (Egri, 57.), Shedrach (Kozma, 71.).

Vezetőedző: Máté Péter.

Gól: Kohut (1.), illetve Kelemen (51.).

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában