Kézilabda

2024.03.26. 15:43

A viharsarkiakhoz zakatol a Lokomotív

A DVSC Schaeffler érvényesítené a papírformát a Békéscsaba otthonában.

Tóth Huba Elemér

Füzi-Tóvizi Petráék célja a két pont megszerzése

Fotó: Molnár Péter/Napló-archív

A DVSC Schaeffler játékosai a Vipers elleni visszavágó után nem sokat pihenhettek, ugyanis szerdán 18 órától az NB I. 18. fordulójában már Békéscsabán lépnek pályára. A két csapat szurkolóinak rivalizálása egészen régre nyúlik vissza, így emiatt talán még pikánsabb találkozóra számíthatunk. Azonban a két gárda más célért küzd: míg a piros-fehérek az éremért, addig a legutóbb a Vasastól vereséget szenvedő viharsarkiak a kiesés elkerüléséért vágnak neki a meccseknek. 

Töpfner Alexandráék jelenleg a 3. pozícióban állnak, a lila-fehérek pedig a tabella utolsó előtti helyét foglalják el.

Cél a két pont megszerzése

A felek legutóbb október elején Debrecenben csaptak össze, akkor Szilágyi Zoltán együttese magabiztos, 36–24-es győzelmet aratott. Az örökmérleg is a DVSC javára billen: a hajdúságiak 83 sikert írhattak fel, emellett 3-szor döntetlen született, 22 alkalommal pedig kikaptak.

A Loki a bajnokságban a DKKA vendégeként gyakorlatilag egy félidő alatt eldöntötte a pontok sorsát, Szabó Nináék ezúttal is hasonlóra törekednek. 

A szerdán 18 órakor kezdődő találkozót az MKSZ Youtube csatornája élőben közvetíti.

https://www.youtube.com/watch?v=BnJG6DqWU1w

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában