Helyi sport

2024.03.01. 20:57

Ekkora büntetést kapott az MLSZ-től a DVSC elleni meccsen őrjöngő Sztankovics

Kétszer annyi meccset kell kihagynia, mint a szintén kiállított Abenának.

Haon.hu

Dejan Sztankovicsot két kupameccsre tiltották el a Nagyerdei Stadionban történtek után

Forrás: Nemzeti Sport-archív

A magyar szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága pénteki ülésén a Ferencváros labdarúgócsapatának kiállított védőjét egy, vezetőedzőjét pedig két meccsre tiltotta el a MOL Magyar Kupában.

Az MTI az MLSZ honlapjának beszámolója nyomán azt írta, a szerdai, debreceni nyolcaddöntő 46. percében piros lapot kapó Myenty Abenának csak a diósgyőri negyeddöntőt kell kihagynia, Dejan Sztankovics viszont továbbjutás esetén még az elődöntőben sem ülhet le a bajnoki címvédő kispadjára.

A szerb tréner közvetlenül a debreceniek egyenlítése után a 82. percben elvesztette a fejét, a játékvezetővel kiabált, sárga lapja pedig csak olaj volt a tűzre, visszafogni sem lehetett, ezért második sárgájával megkapta a piros lapot is. Ezek után odanyújtotta a kezét a játékvezetőnek, de visszahúzta, majd gúnyosan megtapsolta Karakó Ferencet.

Emberhátránya ellenére a Ferencváros 1-1-es döntetlen után 11-esekkel kivívta a továbbjutást a DVSC vendégeként, a nyolc között pedig a Diósgyőrhöz látogat várhatóan április 3-án.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában