Debrecen

2024.03.05. 09:13

Sándor Tamás: Hasznosítani tudtuk a látottakat

A DEAC együttese nagy győzelmet aratott a fővárosban.

Haon.hu

A debreceniek hatalmasat küzdöttek

Forrás: DEAC-archív

Győzelemmel rajtolt a labdarúgó NB III Északkeleti csoportjának tavaszi idényében az egyetemi klub, amely az Újpest második csapatának otthonában szerepelt. A vasárnapi találkozó az első félidejében Szabó Levente, a szünet után pedig Tochukwu zörgette meg a hálót, ennek köszönhetően a cívisvárosiak 2–0-ra nyertek a fővárosban. A házigazdák Tóth kiállítása miatt a 47. perctől emberhátrányban játszottak – írta a deac.hu. 

Hasznosították a látottakat 

– Nagyon jó érzés volt a hosszú téli szünet után újra tétmeccsen szerepelni – nyilatkozta a DEAC csapatkapitánya, Sándor Tamás. – Az első 5-10 percen még tükröződött a találkozó tétje, hiszen rangadót vívtunk, ha a csapatok tabellán való elhelyezkedést nézzük, ezért akkor kapkodóbb volt a játék. Ezt követően belerázódtunk a ritmusba, mindenki átérezte a meccs fontosságát, s be tudtuk zsebelni a győzelmet. 

A múlt héten videóztunk, megkerestük azokat a pontokat, ahol sebezhető az újpesti csapat, s a mérkőzés legelejét leszámítva hasznosítani tudtuk a látottakat. 

Nem forgott igazán veszélyben a kapunk a kilencven perc során, ezáltal a győzelmünk sem, ez nagyon örömteli – értékelt a játékosunk. Az ötödik helyen álló DEAC vasárnap hazai pályán is bemutatkozhat idén, 14 órakor a 12. pozíciót elfoglaló REAC látogat a Dóczy utcába. – Itthon semmi másra nem gondolunk, csak arra, hogy megnyerjük a mérkőzést. Reméljük, hogy az első perctől kezdve jól fogunk futballozni és nem alszunk bele a találkozóba. Hazai pályán csak a győzelem elfogadható, ez lebeg a szemünk előtt – mondta Sándor Tamás. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában