Labdarúgás

2024.02.20. 13:24

Urbin Péter: Majdnem olyan ütemben zajlott a meccs, mint egy bajnoki találkozó

A debreceni együttes a jövő héten már a bajnokságban bizonyíthat.

Haon.hu

A cívisvárosiak trénerének egy hete maradt a finomhangolásra

Forrás: DEAC-archív

Fotó: Istvan Derencsenyi

Szombaton két edzőmeccset is játszott a DEAC NB III-as labdarúgócsapata a Dóczy utcán, amely előbb a szoboszlóiakat verte meg 3–0-ra, majd a Körösladány ellen nyert 2–1-re – írta a deac.hu. 

– Mindkét mérkőzés végkicsengése pozitív számomra – mondta Urbin Péter vezetőedző. – A Hajdúszoboszló elleni meccsen vegyes csapattal álltunk ki olyan szempontból, hogy több fiatal jutott szóhoz, illetve a megye I-es együttesünkből csatlakozott hozzánk három játékos. Sajnos többen betegséggel, illetve sérüléssel bajlódnak, ezért elkélt a segítség. A gárda összetétele miatt nem volt egészen gördülékeny a játékunk, viszont annak örültem, hogy a két új emberünk, Tomola Patrik és Tóth Dániel is gólt szerzett. Fontos volt, hogy pozitív élményt hozott számukra a találkozó, de a fiatalok teljesítményére sem lehetett panasz – értékelt a tréner, majd áttért a nap második kilencven percére. – A Körösladány ellen tetszett, hogy a srácok már frissebben mozognak, nagyon sokat viszontláttam azokból az elemekből, amelyeket az edzéseken gyakoroltunk. 

Gondolok itt a labdakihozatalokra, a támadásépítésekre, illetve a védelmünk is stabil volt.

A miénkhez hasonló játékerőt képviselő együttessel játszottunk, az a mérkőzés majdnem olyan ritmusban zajlott, mint egy bajnoki – adott hangot elégedettségnek a szakvezető. 

A gárda ezen a héten a műfűről áttér a hagyományos gyepre, és tovább élesítik a formát a jövő hétvégi bajnoki rajtra. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában