Jégkorong

2024.02.20. 09:03

DEAC Jégkorong: rangadó következik a Ferencváros ellen

A debreceniek nagy feladat előtt állnak.

Haon.hu

A cívisvárosi gárda nagy csatára számíthat

Forrás: DEAC-archív/Czerna Márk Attila

Bejutott a rájátszásba a Debreceni Egyetem együttese, ugyanis a fekete-fehérek vasárnap este egy ponttal gazdagodtak a Sport Club Csíkszeredával vívott szétlövéses meccs után, a Dunaújvárosi Acélbikák pedig vereséget szenvedett a Gyergyótól – írta a deac.hu. 

A hajdúságiak tehát még hat mérkőzést vívnak még a rájátszásig, amely már igazán élesben megy majd. Természetesen a keddi, este fél hétkor kezdődő Erste Liga-összecsapást sem veszik félvállról a cívisvárosiak, hiszen a nagy rivális Ferencváros látogat a Debreceni Jégcsarnokba a középszakaszban. A Csíkszereda elleni találkozóról úgy vélekedett Vaszjunyin Artyom vezetőedző, hogy a győzelemre is volt esélye az egyetemi együttesnek, és csapata jobban játszott, mint azt megelőzően. Nyilatkozata szerint a DEAC vezetőedzője elégedett volt a mérkőzéssel. A Fradi legutóbbi találkozóján 3–0-ra verte éppen a csíki csapatot. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában