Futsal

2024.02.28. 16:15

Sorsoltak a Magyar Kupában; nehéz meccsek jönnek a bajnokságban

Idén már a DEAC-ra és az MVFC-re sem várnak könnyű találkozók.

Tóth Huba Elemér

Faragó Lajosék (balra) csütörtökön a bajnokságban a Veszprémet fogadják, míg Rábl Jánosék (jobbra) a Kecskeméttel mérkőznek meg

Fotó: Czinege Melinda/Napló-archív

Már csak nyolc férfi futsalcsapat van versenyben az idei Magyar Kupában. Az MLSZ elkészítette a következő kör sorsolását, a DEAC-nak nem volt szerencséje, hiszen a címvédő Haladást kapta – olvasható a debreceni klub honlapján. A negyeddöntős párharc első meccsét március 27-én rendezik a DESOK-ban, míg a visszavágó április 3-án lesz a szombathelyiek csarnokában. A másik hajdú-bihari klub, az MVFC az Újpesttel csap össze előbb a fővárosban, majd Berettyóújfaluban. A pontos kezdési időpontokról még mindkét párharc kapcsán zajlanak az egyeztetések. Az említett összecsapásokon kívül a negyeddöntőben még TISE–Maglód, valamint PTE PEAC–Veszprém oda-visszavágót rendeznek. A pontos kezdési időpontokról még zajlanak az egyeztetések.

A bajnokságban a felső-ház küzdelmei folytatódnak, a 6. DEAC csütörtökön 18 óra 30 perctől az előtte álló Veszprémet fogadja, míg ugyanebben az időpontban a 4. pozícióban lévő MVFC a 2. Kecskemétet látja vendégül.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában