Futsal

2024.02.06. 08:01

Hoppá! Argentin válogatott játékossal erősített az MVFC Berettyóújfalu

Facundo Schusterman korábban a River Plate futsalcsapatában is játszott.

Tóth Huba Elemér

Mezei József elnök és Facundo Schusterman

Fotó: MVFC Berettyóújfalu / Facebook

Az MVFC Berettyóújfalu arról számolt be a Facebook-oldalán, hogy többszörös válogatott argentin játékossal erősített, akinek érkezésével teljessé vált a piros-fehérek felső-házi rájátszásokra szánt keretük. Facundo Schusterman korábban hazája bajnokságán túl játszott már az olasz másodosztályban, Franciaországban, Spanyolországban és Indonéziában is. A 28 éves, 172 centis, 74 kilót nyomó játékosról az internetet böngészve rengeteg videót lehet találni, melyeken látszódik, hogyha megszerzi a labdát, könnyen eljuttatja azt az ellenfél kapujáig, a gólokkal eddig nem állt hadilábon.

Íme, egy összeállítás arról, hogyan bolondította meg az ellenfél futsalosait Facundo Schusterman az előző években:

Szépségdíjas találat

Schusterman az Instagram-felületén többek között egy olyan találatát is megosztotta követőivel, ahol a 39-szeres olasz válogatott Antonio Cassanohoz hasonlóan tör kapura, és lövi be helyzetét.

Van ideje felvenni a ritmust

Ahogyan azt a klub is írta, Schusterman tegnap érkezett meg Magyarországra, este pedig már a klubvezetéssel is találkozott. A Mezei-Vill csapata az alapszakaszban hasonlóan az előző évekhez a Haladás mögött a második helyen zárt. Az új igazolásnak lesz elég ideje a társakkal összehangolódni, ugyanis jelenleg válogatott-szünet van, a bajnokság pedig majd február végén folytatódhat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában