Nagy nap!

2024.02.05. 08:07

Kozák Luca férjhez ment! – esküvői fotóval

A debreceni gátfutó bombaformában kezdte az évet, amely a párjának, Pásztor Bencének is köszönhető.

Tóth Huba Elemér

Kozák Luca idén az olimpián szeretne csúcsformában lenni

Fotó: Czinege Melinda/Napló-archív

A DSI Debrecen kiválósága, Kozák Luca vasárnap az Instagram-felületén tett közzé egy bejegyzést az esküvőjéről. Az Európa-bajnoki ezüstérmes gátfutó a kalapácsvető Pásztor Bencével kötötte össze az életét. A boldog pár által közölt fotó a Nagytemplom mögötti emlékkertben készült.

Gőzerővel készül

Idén atlétikában óriási versenydömpingre lehet számítani, ugyanis a fedettpályás világbajnokságon és a szabadtéri Eb-n kívül olimpián is indulnak a magyarok. Kozák Luca korábban elmondta, döntőt futna a 2024-es párizsi olimpián, amelyen reméli, hogy a tavalyi, hazai rendezésű világbajnokságnak köszönhetően még többen kísérik majd figyelemmel a sportágat.

Az már biztos, hogy Suba László tanítványa a március első napján kezdődő fedettpályás vb-n is rekortánra áll. Mint azt a Haonon is olvashatták, Kozák Luca számára fantasztikusan indult az év, hiszen első megmérettetésén 60 síkon 7.56-os egyéni csúccsal hangolódott a szezonra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában