DVSC

2024.01.08. 11:42

Loki: irány a török riviéra - fotókkal

Andrija Majdevacról egy szerb csapattal tárgyal a Loki, míg Marko Milosevics a több játéklehetőség reményében új klubot kereshet magának.

Haon.hu

Elindult a Loki Törökországba

Forrás: DVSC

Hétfőn reggel elutazott a DVSC a törökországi edzőtáborba – adta hírül a piros-fehérek honlapja. Az együttesk január 26-ig tréningezik Antalyában, több edzőmérkőzést is vív, játszik többek között a román Ploiesti, a lengyel Cracovia, a szlovén Ljubjana, a dél-afrikai TS Galaxy, a szerb Novi Pazar és a montenegrói FK Budućnost gárdája ellen is.

Andrija Majdevac kapcsán – ahogy arról honlapunkon már olvashattak – a DVSC tárgyalásokat folytat egy szerb klubbal egy lehetséges kölcsönszerződésről. A napokban betegséggel küzdő, a múlt heti edzéseket kihagyó Varga József sem utazott el a csapattal, míg a kapus Marko Milosevics a több játéklehetőség reményében új klubot kereshet magának.

Az utazó keret:
Hornyák Csaba, Tuboly Máté, Dzsudzsák Balázs, Ferenczi János, Erdélyi Benedek, Szuhodovszki Soma, Dreskovics Meldin, Christian Manrique, Megyeri Balázs , Bárány Donát, Hamzat Ojediran, Stefan Loncsar, Olekszandr Romancsuk, Vajda Botond, Baranyai Nimród, Bódi Ádám, Kusnyir Erik, Bévárdi Zsombor, Batai Tamás, Joao Oliveira, Szécsi Márk, Engedi Márk, Alekszandros Kiziridisz, Dusan Lagator, Brandon Domingues, Alexander Mojzis, Cibla Flórián, Jorgo Pellumbi.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában