Jégkorong

2024.01.18. 12:50

Vajon ismét lesz Fradi-verés?

Vaszjunyin Artyom együttese pénteken a listavezető FTC-t idegenben is meglepné.

Tóth Huba Elemér

Krollis Niksék ismét meglepnék a Ferencvárost

Fotó: Molnár Péter / Napló-archív

Kilábalt a hullámvölgyből a DEAC hokicsapata, amely az elmúlt hét meccsén négyszer győztesen hagyta el a jeget, és gólok tömkelegével szolgálta ki a szurkolókat. Vaszjunyin Artyom 8. helyen álló együttese az erdélyi túrát követően ismét idegenben szerepel, az ellenfél pedig a listavezető Ferencváros lesz. A felek legutóbb december végén a Debreceni Jégcsarnokban találkoztak egymással, ahol a jó véghajrának köszönhetően, parádés játékkal az egyetemisták 4–2-re nyertek, és ezzel sok hajdúsági drukkert örvendeztettek meg. 

Izgalmas lesz

A jelenleg nem túl jó formában lévő, az utóbbi három meccsüket elveszítő fővárosiakat minden bizonnyal a visszavágás vágya is fűti, de természetesen Mihalik Andrásék sem fogják könnyen adni magukat. A pénteken 18:30-kor kezdődő, a Tüskecsarnokban rendezett összecsapás akár végletekig kiélezett is lehet, ha a fekete-fehérek az előző találkozókhoz hasonlóan teljesítenek.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában