Jégkorong

2024.01.18. 15:10

Újabb rangadó előtt a DEAC

A debreceniek ezúttal a fővárosba látogatnak.

Haon.hu

Berta Ákos bizakodó a Fradi elleni meccs előtt

Forrás: DEAC-archív

Három határon túli mérkőzést – a Gyergyó, a Brassó és a Csíkszereda ellen – tudhat maga mögött a hétfőn hazatért Debreceni Egyetem hokicsapata az Erste Ligában. A cívisek mérlege egy győzelem és két vereség, ám a mutatott játék alapján akár jobban is teljesíthettek volna. A fekete-fehé

rek pénteken 18 óra 30 perctől ismét idegenben játszanak, a magyar bajnok Ferencváros otthonában. A várakozásairól Berta Ákos másodedző nyilatkozott a klub honlapjának. 

– Bizakodásra okot adó erdélyi túrán vagyunk túl, amelyet a mögöttünk hagyott napok alatt már kihevert a csapat. Jól jött ez az eltelt idő, hiszen egy ilyen sorozat fizikálisan és mentálisan is fárasztó. 

A Fradi is kint volt Erdélyben, illetve Magyar Kupa-mérkőzést játszott szerdán, tehát meccshiányra ők sem panaszkodhatnak. 

Nehéz találkozó vár ránk, mert nagyon erős kerete van az FTC-nek, nem véletlenül állnak az első helyen. Legutóbb sikerült meglepnünk őket itthon, reméljük, idegenben is olyan okos és bátor játékot tudunk nyújtani, amelyet az utóbbi időben mutattunk – fogalmazott a szakember. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában