Jótékonyság

2023.12.21. 13:29

Nemes célért fogtak össze a hajdú-bihari dartsklubok

Több százezer forintot adományoztak a Leukémiás Gyermekekért Alapítványnak.

Haon.hu

Jó helyre került az összegyűjtött pénzösszeg

Fotó: Facebook/Hajdúdorogi Darts Club

A Hajdúdorogi Darts Club múlt hétvégén rendezte utolsó, 2023-as évi versenyét, mely a jótékonyság jegyében zajlott. Az egyesület az esemény bevételével a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány támogatását tűzte ki célul – olvasható a HDC közösségi oldalán.

Az alapítvány részéről Béresné Gurbán Júlia biztosított teljes együttműködést a dartsosokkal. A klub köszönetet mondott Szűcs Lászlónak, a Délibáb Szse Darts Klub vezetőjének is, aki egy Berettyóújfaluban szervezett verseny befolyt összegét adta át. A Golden Bulls Darts Klub is segített, és még a Fácánkakas Sportegyesület is adományozott. Egy nemes célért fogtak össze tehát a hajdú-bihari dartsosok, és összesen 302 ezer forintot gyűjtöttek.

A pénzbeli támogatások mellett a sportolók a Hajdúdorogi Nagy Szent Bazil Általános Iskola 1.a osztályának mindennapjaiba is örömet csempészett, és adtak át tömérdek édességet.

A hajdúdorogi dartsverseny végeredménye:

1. hely: Kovács Attila

2. hely: Kása Viktor

3. helyezettek: Serdült Ákos és Goron Gergő

Legmagasabb kiszálló: Lakatos Miklós(154)

Legtöbb 180: Vályi Attila (5 darab)

"Lucky Looser": Boros Sándor


 

 

 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában