Futsal

2023.12.15. 18:53

Új futsal játékvezetői vannak Hajdú-Bihar vármegyének

Vármegyénkből 13-an tettek sikeres vizsgát csütörtökön.

Haon.hu

Hajdú-Bihar vármegye újdonsült futsal játékvezetői

Fotó: hbjb.hu

Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye közösen szervezett 2023. őszén futsal játékvezetői tanfolyamot, amelyre a két vármegye nagypályás játékvezetői jelentkezhettek – írja a hbjb.hu. A december 14-én tartott sikeres vizsgát követően az újdonsült futsal játékvezetők már nem csak a füves nagypályákon, hanem a termekben, futsal mérkőzéseken is részt vehetnek, csatlakozva azon kollégáikhoz, akik a hónap elején vettek részt frissítőkurzuson.

A záróvizsga bizottságának elnöke Kujbus László volt, illetve vele érkezett még Takács Ákos NB I-es futsal játékvezető Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyéből. A helyi erőket a bizottságban Takács István, futsal instruktor, valamint Szűcs László, Forgács Krisztián és Szabó Péter NB I-es futsal játékvezetők képviselték.

Hajdú-Bihar vármegyéből 13-an tettek sikeres vizsgát, akik 2024. elején bekapcsolódhatnak a vármegyei futsal bajnokságokba játékvezetőként.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában