Teremfoci

2023.12.27. 18:39

Elindult az év végi kispályás focitorna a Hódosban – fotókkal

A focira kiéhezett drukkerek számára igazi csemegét ígér a kupa.

Haon.hu

Elkezdődött a Baromfiudvar-STB Kupa a Hódosban (képünkön Pócsik Lívia, a DEAC futsalosa)

Forrás: Molnár Péter

Útjára indult a labda a Baromfiudvar-STB Kupán. A Hódos Imre Rendezvénycsarnokban rendezett hagyományos, péntekig tartó focitornán ezúttal sem lesz panasz a színvonalra, hiszen korábbi válogatott labdarúgók mellett futsalosok, és a Loki néhány legendája is pályára lép!

A címvédő budapesti Szilasi és Barátai együttesének nem lesz könnyúű dolga, hiszen a 6 csoportra osztott 24 gárda között ott található például a Trollfoci által fémjelzett Maxim-O Ziccer Pub, valamint a friss debreceni kispályás bajnok Hungarotarg is.

A címvédő nyert az A csoportban

A biztos továbbjutáshoz egyaránt győzelmi kényszerben pályára lépő debreceni Fékcentrum az újhartyáni Happy Boys összecsapásán a cívisvárosi csapat nem tudta megnehezíteni ellenfele dolgát, így a Happy Boys szerezte meg az A csoport második helyét – közölték a szervezők szerda este. A debreceniek a csoportharmadikként végezve várják, hogy sikerül-e továbbjutó helyre befutniuk, ehhez azonban meg kell várniuk a csoportkör végét. A tavalyi tornát megnyerő, budapesti Szilasi és Barátai az utolsó körben egy fordulatos mérkőzésen a végén az eredménykényszerben játszó egri Fáraó Bútor FC ellen aratott a fontos győzelmet, kiejtve a csoport 4. helyén végző szabolcsi kispályás bajnokot és a csoportot megnyerve, kiemeltként várják a keddi sorsolást a 29-i döntő napra.

Az A csoport végeredménye

1. Szilasi és Barátai 7 pont (10:5) 

2. Happy Boys 4 pont (8:7)

3. Fékcentrum 3 pont (5:10)

4. Fáraó Bútor FC 3 pont (9:10)

Női futsalosok is

A B csoportban a DEAC női futsalosaira építő Hedge Hair gárdájának ezúttal nem termett sok babér, azonban a nézők szimpátiáját sikerült elnyerniük, és üde színfoltjai voltak az idei rendezvénynek. Ebben a csoportban a Damasztor Kft is befejezte a küzdelmeket, 7 ponttal igen jó eséllyel végeznek a csoport élén.

Ebben a még hátra lévő Koroknai Autósiskola – Balla Bau Team mérkőzésen lehet beleszólása a cigándi csapatnak, ehhez viszont rendkívül sokat kellene kozmetikázniuk a gólkülönbségen az egykori válogatott Korhut Mihályt is soraiban tudó balmazújvárosiak ellen, akik 3 ponttal futnak neki ennek az összecsapásnak.

Időközben már a C csoportban is zajlanak a küzdelmek, ahol a Hungarotarg a nyíregyházi Jomashop.hu elleni győzelemmel kezdte meg szereplését, és a miskolci Flotal FC is kapott gól nélkül szerezte meg a három pontot a tiszafüredi Füred-Kő elleni meccsen.

A küzdelmek jelenleg is zajlanak, a torna mindhárom napján 21 óráig pattog a labda a Hódosban.

A részletes menetrendről és eredményekről itt informálódhatnak olvasóink.

A program

Szerda: 12:00–21:00 csoportmeccsek
Csütörtök: 12:00–21:00 csoportmeccsek
Péntek: 12:00–21:00 egyenes kieséses szakasz, helyosztók

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában