Futsal

2023.11.09. 11:17

Csepregi Gabriella: Remélem, itthon is megverjük a DVTK-t

A DEAC női futsalosaira a miskolci csapat vár.

Haon.hu

A debreceni futsalosokra kemény feladat vár

Forrás: DEAC-archív

Módosult a DEAC női futsalcsapatának a programja, hiszen vasárnap helyett csütörtökön fogadja a Diósgyőrt az NB I-ben, a találkozó 18.15-kor kezdődik a DESOK-ban. Éllovas együttesünk a második fordulóban 6-0-ra diadalmaskodott a DVTK csarnokában, ettől függetlenül sem lehet lebecsülni az ellenfelet, hiszen jelenleg a harmadik helyen áll a tabellán – írta a deac.hu. 

– Kicsit kétarcú gárdának tartom a DVTK-t, hiszen ha jó napot fog ki, bárkinek a dolgát megnehezíti, ellenben olykor még a gyengébbnek tartott vetélytársakkal is meggyűlik a baja. A nyáron remekül erősített következő riválisunk, így nem lep meg, hogy ilyen előkelő pozícióban áll. Lipták Aidát és Újvári Krisztinát lehet kulcsembernek nevezni, rájuk mindenképpen figyelnünk kell. Miskolcon magabiztosan nyertünk szeptemberben, remélem, ezt hazai környezetben megismételjük. Akadnak sérültjeink, emiatt szinte biztos, hogy nem lehet teljes a keretünk. Ebben a szezonban eddig szépen haladunk a célunk felé, a TFSE elleni rangadót leszámítva minden meccsünket magabiztosan behúztuk. A TFSE otthonában akadozott a gépezet, de azt sem szabad elfelejteni, hogy szabálytalan gólt kaptunk az első félidő végén. Ez a bírói hiba meghatározta a folytatást, de szerencsére a lefújásig egyenlítettünk – nyilatkozta Csepregi Gabriella. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában