Kézilabda

2023.11.12. 10:00

Simán nyertek a debreceni kézisek

Mándi Norbert alakulata a sereghajtót múlta felül.

Haon.hu

Nagyot küzdöttek a debreceni kézisek

Forrás: DEAC-archív

A DEAC férfi kézilabdacsapata a legutóbbi három tétmeccsét elveszítette, de abban reménykedtek, hogy Mándi Norbert legénysége szombaton az Ózd elleni bajnokin visszatér a helyes útra. A vezetőedző egyébként a találkozó előtt hangsúlyozta, nagy hibát követnének el, ha lebecsülnék az ellenfelet, amely sereghajtóként érkezett a DESOK-ba – írta a deac.hu. 

3–0-s periódussal indította az összecsapást a DEAC, ehhez kellettek Boros Tamás bravúrjai is. Aztán az ózdiak Zelei Botond vezérletével megkezdték a felzárkózást. Az első félidő derekán Illés Tamás harmadik találatával 7–4-re módosult az eredmény. A 20. minutumban Mándi Norbert időt kért, ekkor 9–9 volt az állás. A rövid megbeszélést követően István Péter termelte a gólokat, a szünet előtt pedig Boros hárított egy hetest, így 15–12-ről folytatódhatott a küzdelem. 

A második játékrészben Tóth hamar felvette a ritmust, a harmadik villanásával már hétre nőtt a fór (21–14). Kicsit később Kiss Roland két, talpról eleresztett bombáját honorálta vastapssal a publikum. A hátralévő időben küzdött ugyan az Ózd, de látóhatáron belül nem került. A hajrában Dobos vette be a vendégek üresen tátongó kapuját, ennek köszönhetően ismét öt volt közte, és a lefújásig már nem módosult a differencia. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában