Röplabda

2023.11.11. 19:56

Nagy sikert arattak a röplabdások

A DEAC játékosai sorozatban hat győzelemnek örülhettek.

Haon.hu

Kérdést sem hagytak Marlonék

Forrás: Napló-archív

Egyetemi csapatok találkoztak egymással szombat délután a DESOK-ban, ahol a DEAC férfi röplabdázói a TFSE-t fogadták. Fodor Antal vezetőedző ezen a találkozón nem számíthatott a vállsérüléssel bajlódó Vlad Pavliukra, ettől függetlenül joggal reménykedhettünk a győzelemben – írta a deac.hu. 

Kiválóan indult a meccs, előbb Tóth András remek szervájának, aztán egy jó blokknak örülhettek a hazaiak. Aztán Marlon kezdte el termelni a pontokat, így 9:5-nél a vendégek edzője időt kért. A kisebb pauza sem zökkentette ki a debrecenieket, hiszen egyre nagyobb fórra tettek szert. A hajrához közeledve előbb Kiss Imre jelentkezett egy ásszal, majd Marlon villanásával már tízre duzzadt az előny (22:12). Az első játszma utolsó mozzanata egy fantasztikus sánc volt, ezzel 25:14-re nyerte a Debrecen ezt a periódust.

Nem volt kérdés 

A második játékrész elején Tóth András lepte meg a fővárosiakat egy váratlan húzással (2:1). Ezt követően akadt olyan periódus, amikor mindkét csapatnak meggyűlt a baja a szervákkal. A végjátékban egy 8:0-s sorozatot produkált a DEAC, ennek köszönhetően ezt a játékrészt is magabiztosan behúzta (25:11). A harmadik etap kiegyenlítettebb küzdelmet hozott. A vendégek a jó megmozdulásaiknak hála egyre lelkesebben röplabdáztak, míg a hajdúságiaknál kissé megakadt a gépezet. 10:11 állt az eredményjelzőn, amikor a meccsen először Fodor Antal időt kért. A folytatásban sem alakult ki nagy differencia, 23:24-nél a TFSE szettlabdához jutott, de nem tudott élni az eséllyel, végül Veres Bence zárta le a mérkőzést. Ezzel a sikerrel folytatódott a nagyszerű cívisvárosi sorozat, zsinórban hatodik tétmérkőzésüket vették sikerrel. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában