Salakmotor

2023.10.20. 10:29

Nyílt nappal búcsúznak az idénytől a salakosok Debrecenben

Kortól, nemtől, szakágtól, tudásszinttől függetlenül szinte minden motoros kipróbálhatja magát a Gázvezeték utcai oválpályán.

Boros Norbert

Remek programok várják a kilátogatókat

Forrás: Boros Norbert-archív

A hagyományokhoz hűen szezonzáró nyílt napot szervez a SpeedWolf Debrecen október 23-án, hétfőn kora délután a Perényi Pál Salakmotor Stadionban. A rendezvényhez kapcsolódó Facebook-eseményben azt írják a szervezők, hogy életkortól és tudásszinttől függetlenül várják azokat a motorosokat, akik kedvet éreznek edzeni, körözni a pályán ebben az évben utoljára. Az előzetes információk szerint a kilátogató szurkolók láthatják többek között Magosi Norbertet, Fekete Sándort és Lovas Zoltánt motorozni, illetve három generációnyi Adorján Zoltán (a Bajnok, a fia és az unokája), valamint Tihanyi Sándor és az unokája is szórja majd a salakot a kétkerekűjével. 

A SpeedWolf csapata nemcsak a salakmotorosokat invitálja az eseményre, hanem azon flat trackeseket és utcai motorosakat is, akik szeretnék saját gépeikkel kipróbálni a salakos oválpályát. A nyílt napra szurkolókat, érdeklődőket is várnak a rendezők, a látogatók a vaspapucsosokkal és a versenygépekkel közelebbről megismerhetnek majd. A nézők számára a kapunyitás 12 órától lesz, a rendezvény ingyenes, a beléptetés becsületkasszás rendszerben történik. Parkolni a stadionon belül, az Egyletkert utca felől lévő parkolóban lehet, amely térítésmentesen vehető igénybe. 

Program: 

Motorosok regisztrációja: 12.00-12.40 között 

Pályahasználati eligazítás: 12.45 

Szabadedzések: 13.00-14.00 

Startgépes edzések: 14.15-15.00 

Záró „örömmotorozás”: 15.15-16.00

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában