Kézilabda

2023.10.10. 10:31

Márián Blanka a válogatottnál!

Az akadémián végzett munkája miatt jól ismeri a korosztályt.

Haon.hu

Marián Blanka

Forrás: DVSC Kézilabda Akadémia

A DVSC Kézilabda Akadémia edzője, Márián Blanka lett Kun Attila segítője a magyar serdülő válogatottnál – számolt be az akadémia oldala.
A 2008-2009-es születésű lányokból álló serdülő válogatott keret tagjai Győrben, az ETO Parkban találkoztak hétfőn. A válogatott szövetségi edzője korábban Penszki Gergely volt, ám ő távozott, így addigi segítője, Kun Attila vette át a csapat vezetését szeptemberben. A szövetségi edző a DVSC Kézilabda Akadémia trénerét, Márián Blankát kérte fel másodedzőnek.
„Utánpótlás edzőként megtisztelő ez a felkérés és nagyon örültem az új kihívásnak, nem számítottam rá – mondta el Márián Blanka. – Jól ismerem ezt a korosztályt, hiszen ez elmúlt időszakban ebben versenyeztem csapataimmal.

Bízom benne, hogy a tudásommal és tapasztalatommal segíteni tudom majd a válogatott munkáját! Számomra is jó fejlődési lehetőség, melyet az akadémián is kamatoztatni tudok.

Ezúttal egy játékos

A serdülő válogatott októberi összetartásába egy akadémista, Litschauer Nikol kapott meghívót. Keller Petra nemrég épült fel kisebb sérüléséből, Zákányi Janka pedig ujjsérülése miatt nem tudott csatlakozni a nemzeti együtteshez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában