DVSC Schaeffler

2023.10.22. 19:53

Szilágyi Zoltán: „A lányok bebizonyították, hogy igazi sportemberek”

A Loki vezetőedzője emeli kalapját tanítványai előtt, amiért így fel tudtak állni a padlóról.

Bakos Attila

Az öröm pillanatai | Forrás: Kiss Annamarie

A DVSC Schaeffler női kézilabdásai egy remek meccsen 27–22-re megverték a montenegrói Buducsnoszt együttesét a Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában. A szombat délutáni győzelem rendkívül fontos két pontot hozott a Lokinak, így minden esély megvan arra, hogy az első hatban végezzen a gárda a csoportban és ezzel továbbjusson.

dvsc haon szilagyi zoltan debrecen kezilabda
Szilágyi Zoltán | Forrás: Napló-archív

A mérkőzést követően Szilágyi Zoltán, a debreceniek vezetőedzője sajtótájékoztatón értékelte a látottakat. – Nagy csata volt és le a kalappal a lányok előtt, mert bebizonyították, hogy komoly sportemberek. Nagyszerű reakció volt ez a szerdai mérkőzést követően – utalt vissza a szerdai, mosonmagyaróvári összecsapásra.

Végig stabilan védekeztünk, ami nagyszerű kapusteljesítménnyel párosult, és támadásban is időnként kifejezetten kreatívan játszottunk. Ezt az ellenfelünk védekező formáció változtatása után is meg tudtuk tartani

– tette hozzá a szakember.

A DVSC Schaeffler legközelebb szerdán 18 órakor lép majd pályára, akkor az MTK látogat a Hódos Imre Sportcsarnokba az NB I. 7. fordulójában. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában