Tánc

2023.10.16. 09:16

Megvédte az Európa-bajnoki címét a debreceni táncos duó

Haon.hu

Váradi Martina és Andrea Silvestri

Forrás: Magyar TáncSport Szakszövetség

Címvédés a profi táncosok latin Európa-bajnokságán - számolt be róla a Magyar TáncSport Szakszövetség. Mint írták, a Lipcsében megrendezett kontinensbajnokságon Andrea Silvestri, Váradi Martina kettős bejutott a döntőbe, és minden táncot megnyerve, megvédte címét. A debreceni duó világranglista éllovasként érkezett az Eb-re, és magabiztos versenyzéssel hódította el ismét az Eb-trófeát.

A hat párost felvonultató fináléban a magyarok mögött egy lett páros szerezte meg az ezüstöt, megelőzve egy moldáv duót. Latin táncokban szambában, cha-cha-chában, rumbában, paso dobléban és jive-ban mérik össze tudásukat a versenyzők – több körben.

Váradi Martina az eredményhirdetés után elmondta, színvonalas Európa-bajnokságot rendeztek a németek, és jó volt ott versenyezniük. – Fantasztikus hangulatban, telt ház előtt zajlott az Európa-bajnokság, ez ilyenkor nekünk is több energiát ad. Az külön öröm, hogy magabiztosan győztünk, egyik legkedvesebb győzelmünk lesz ez a címvédés. Ebben az évben már nincs több versenyünk, fellépéseink lesznek főleg Ázsiában.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában